Φιλοξενία ιστοσελίδας στην Ελλάδα

Φιλοξενία ιστοσελίδας στην Ελλάδα

Η φιλοξενία του site σας,ιδιαίτερα η τοποθεσία της φιλοξενίας, έχει αρκετά μεγάλη σημασία τόσο για την ταχύτητα που θα φορτώνει όσο για λόγους SEO, για local searches,κ.ο.κ. Εαν η ιστοσελίδα σας στοχεύει σε Ελληνικό κοινό – κατά κύριο λόγο – τότε είναι καλύτερο να την φιλοξενήσετε σε Ελληνική εταιρεία που χρησιμοποιεί servers σε Ελληνικό datacenter. Αυτό θα σας δώσει αρκετά πλεονεκτήματα, όπως:

1) Γρήγορες ταχύτητες

Η φιλοξενία σε ένα Ελληνικό datacenter θα σας δώσει ισχυρές ταχύτητες και αυτό λόγω της διασύνδεσης που υπάρχει με το δίκτυο GR-IX. Σ’αυτό το δίκτυο είναι συνδεδεμένοι όλοι οι Ελληνικοί πάροχοι ISP(Ote,forthnet,κ.ο.κ) και έτσι μεταξύ τους έχουν πολύ καλές ταχύτητες και άριστο ping. Εαν ένα datacenter είναι συνδεδεμένο σ’αυτό το δίκτυο, θα απολαμβάνει κι αυτό άριστες ταχύτητες μεταξύ των δικτύων, που περιλαμβάνει και την διασύνδεση server – χρήστης(επισκέπτης της ιστοσελίδας σας)

2) Καλύτερο SEO

Η Google θα “προσέχει” λίγο περισσότερο την ιστοσελίδα σας στα τοπικά αποτελέσματα – όταν ψάχνουν γι’αυτήν κάτοικοι από την Ελλάδα. Επίσης, λόγω υψηλών ταχυτήτων που θα έχει η ιστοσελίδα σας – αρκεί να μην είναι σε υπερφορτωμένους servers – θα απολαμβάνει ακόμα πιο πολύ την εκτίμηση της Google!

3) Άμεση πρόσβαση

Είναι σίγουρα καλύτερο για μια εταιρεία να έχει τους διακομιστές της στην Ελλάδα και να ξέρει ότι έχει πρόσβαση 24/7 σ’αυτούς, με φυσική παρουσία και άλλο να βρίσκονται π.χ. στην Αμερική και να πρέπει να λυθεί το οποιοδήποτε πρόβλημα μέσω remote access.

Τι να επιλέξετε για το δικό σας web hosting?

Για τις δικές σας ανάγκες πάνω στο web hosting, επιλέξτε εταιρείες που προσφέρουν φιλοξενία της ιστοσελίδας σας στην Ελλάδα, σε διακομιστές που φιλοξενούνται στο ταχύτατο δίκτυο GR-IX της χώρας μας.